Design

Vi designer din prototype og konsept, eller forbedrer ditt nåværende design.

Devices

Design

Vi designer din idé.

Har du behov for en prototype? Designforslag eller en designpakke?

Vi har lang erfaring med å designe software. Vi starter alltid med en idépresentasjon og workshop der idéer drøftes og med et konsept som sluttresultat. Videre i prosessen skaper vi en design ut fra konseptet i programmet Figma. Når konseptet er tegnet opp så ser vi på designforslaget sammen, får feedback og retter opp. Når alt er ferdig ordner vi et estimat og et leveringsforslag på å utvikle idéen.

Designed by rada labs

Vi designer software.

Våre designere og frontendutviklere hjelper deg å designe det du trenger til din app eller nettside. Hos Rada Labs så fokuserer vi på brukervennlighet, simplisitet og brukeropplevelse. Med dette fokuset og lang erfaring så kan vi levere de beste produktene med kostnadseffektivitet i fokus.

Fra idé til utvikling

Slik fungerer det

Idépresentasjon og workshop

Vi starter alltid med en workshop der vi går igjennom og drøfter idéer. Vi ser bla. på kostnader, gjennomføringsevne på idéen og brukeropplevelse. I slutten av workshopen sitter vi igjen med et konsept.

Designing

Vi tar konseptet videre og begynner byggingen av designet i software som Figma, Adobe XD eller Sketch. Under veien prater vi sammen så dere får den beste løsningen. Når designet er ferdig så sender vi dere en link som fungerer som en enkel prototype.

Feedback

Når du har mottat linken med prototypen kan du velge å teste softwaren internt eller eksternt i form for brukertesting. Her kan man samle feedback for å kunne forbedre konseptet som har blitt skapt. Vi ordner deretter opp i eventuelle forandringer.

R

Levering og estimering

Når alt er ferdig så har dere en designpakke som utviklere med detsamme kan begynne å jobbe ut fra. Vi estimerer deretter opp timer og kommer med et leveringsdato på løsningen. Utviklingen kan deretter starte.