Apper

Vi bygger mobilapplikasjoner til alle dine enheter.

Devices

Apper

Vi bygger applikasjoner.

Vi utvikler applikasjoner til alle mobile enheter, både native og cross-platform apps. Med native mener vi at appene programmeres spesifikt for iOS og/eller Android, som gjør at de bedre kan skreddersys opp mot systemene. Cross-platform innebærer at den samme koden fungerer på begge platformer.

Utviklerne våre har god erfaring med React Native som er designet for mobilutvikling mot flere plattformer, med én og samme kodebase. Appene vil derfor fungere både på Android og iOS.

Vi kan hjelpe deg å avgjøre hvilken løsning som passer deg best. Ta kontakt for mer informasjon.

Designed by rada labs

Apper med nyeste teknologi

Vi bruker alltid den nyeste teknologien og dem beste skyløsningene når vi utvikler apper. Vi bruker et workflow i Agile og Scrum-metodikken med bruk av dem beste prosjekteringsverktøyen. Med hjelp av dette kan du være trygg på att du alltid får den beste koden på færre timer.

Student sørøst
Clikk app
ActiveEye app
Joober app

Toppklass workflow

Slik arbeider vi

Cross-platform

Vi utvikler våre apper både Native og Cross-platform. Cross-platform er som regel økonomisk besparende for din bedrift, men kan ha få ganger ha noen begrensninger. Med Native tar det lenger tid, men dere har alle muligheter.

Skreddersydd design

Våre designere kan enten skreddersy appen for dere eller kan vi bruke en ferdig design som dere ønsker. Med hjelp av våre programvarer kan vi underveis sammen se over og forbedre designforslaget.

Skybasert teknologi

Vi utvikler appene med en backend i skyen. Vi spesialiserer oss på Microsoft Azure, men jobbar også opp mot AWS, IBM Cloud og Firebase. Iblant kombinerer vi flere skyleverandører for å gi dere den beste løsningen.

Prosjektstyring

Vi har under årene lært oss å bruke de aller mest effektive prosjektstyrnings-metodikkene i markedet. Med effektive kodingstimer og prosesser leverer vi toppkvalitét till færre antall timer enn våre konkurrenter.

Integrasjoner

Mange apper blir komplette med goda integrasjoner fra tredjeparts API:er. Integrasjoner har vi stor erfaring av og vi får til dem aller fleste integreringer som man kan tenke seg.

 

 

Testing, utrulling og ASO

Å skape en app er mer en bare å kode softwaren. Etter utvikling må appen beta-testes for å deretter gå ut i app-butikkene. For å få goda søkeresultat kreves det også ASO – App Store Search Optimalisation. 
Her har vi stor erfaring.

Oppdateringer og bug-fiksing

Alle apper har alltid bugger og glitches i starten og utover når man kommer med oppdateringer. Vi bistår derav med både oppdateringer etter utviklet app og bugg-fiksing både under utviklingen og etter oppdateringene.

Dokumentering og support

For oss er det viktig at alle våre kunder skal kunne bruke vilken som helst leverandør til å gjøre oppdateringer til appen. Vi tilbyr derfor god dokumentering av appen, i tillegg til support etter ferdig prosjekt.